5 Legendarnih namiznih iger za deževni April

Vsak dom ima v lasti vsaj eno namizno igro. Največkrat bomo našli klasične igre, kot so Človek ne jezi se, Monopoly in Enko. Vsaka izmed njih poskrbi, da se lahko deževni aprilski dnevi spremenijo v zabavno pustolovščino. Vsekakor pa so namizne igre odlična alternativa računalniškim igram in mobilnim aplikacijam. Z njimi se družimo s prijatelji in se predvsem zopet pristno povežemo kot ljudje.

Ker aprilsko vreme žž kaže svoje zobe, smo za vas zbrali 5 najbolj legendarnih namiznih iger, ki bodo zagotovo prinesli veliko ur zabave in veselja v vaš dom.

Monopoly

Ena izmed najbolj kultnih namiznih iger. Poskrbela je za nepozabne večere, kjer smo se smejali, prerekali in na koncu končali v zaporu brez prebite pare. Skozi leta, so se iz osnovne igre razvile različne moderne različice, ki prinašajo novosti modernega sveta in zopet poskrbijo nove ure in ure zabave.

Seveda, pa ne smemo mimo najbolj prepoznavne igre, ki je navdih našla v monopoly. Drinkopoly je pred leti prodrl v praktično vsak dom in poskrbel za marsikatero zabavno zgodbo.

namizne igre v trgovini moko
namizne-igre-trgovina-moko-clovek-ne-jezi-se

Človek ne jezi se

Še ena izmed  kultnih iger. Ob njem je marsikdo izgubil živce in jezno odkorakal od mize, ker smo mu figurico »zbili« ravno pred štalco. Vsekakor je igra poskrbela za veliko nepozabnih večerov in obilico lepih spominov, ko smo se ob večerih z družino pozno v noč »jezili« in ustvarili marsikateri lep spomin.

Enka

 

Poleg klasičnih, najbolj prepoznavna igra s kartami. Zaradi svoje preprostosti in praktičnosti je zasvojila stare in mlade ter postala simbol med namiznimi igrami. Podobno kot monopoly in človek ne jezi se, je  to igra, ki smo jo vedno vzeli s seboj na morje in potem ob večerih kartali še dolgo v noč.

Activity

 

Activity je sedaj že »stari maček« med namiznimi igrami. Ob izidu je Activity hitro prevzel status kultne namizne igre, saj je romal praktično v vsak slovenski dom. Kombinacije različnih elementov gibanja, razmišljanja in zabavnih nalog, je Activity izstrelilo v sam vrh priljubljenosti. Ker, kaj je boljšega kot na deževen dan oponašati gibanje žabe, pri čemer se ostali soigralci valjajo od smeha.

Tarok

 

Še en kultna igra s kartami. Čepravje danes med mladimi izgubila na priljubljensoti, še vedno ostaja ena izmed najbolj igranih iger. Igra je popolna za 4 igralce in ko jo enkrat osvojimo, zagotavlja ure in ure igranja.

Če jo še ne poznate, vprašajte svoje starše in opazujte nasmeh, ki se jim prikrade na obraz. Zagotavljamo vam, da vas jo bodo z veseljem naučili in ko jo boste zares obvladali, potem boste z njo postali zasvojeni in paket tarok kart bo postal stalnica vseh vaših potovanj.

namizne-igre-trgovina-moko-tarok

SEDAJ PA KAR URNO IN NAJ DEŽEVNI APRILSKI DNEVI POTEKAJO V ZABAVNEM DUHU!

2018-04-13T16:11:06+00:00 13. 04. 2018|